wordpress visitor

Våben og udstyr


Som værnepligtig vil du komme i kontakt med en masse udstyr, udrustning, materiel og ikke mindst våben. Her på værnepligtig.dk kan du læse mere om, hvad du vil stifte bekendtskab med, og hvordan de forskellige genstande kan bruges bedst muligt. Start med at klikke på våben eller udrustning, alt efter hvad du ønsker at lære mere om.Våben


Hæren anvender mange forskellige våbensystemer. Det er dog relativt begrænset hvor mange af disse, du vil stifte bekendtskab med under din værnepligt. Nogle af våbnene vil du kun få præsenteret eller omtalt ganske kort, andre vil du blive undervist i, men ikke skyde med, og nogle våben bliver du uddannet grundigt i og får lov til at bruge under hele din værnepligt.

  Udrustning

  I Hæren vil du stifte bekendtskab med en lang række udrustningsgenstande, og det kan virke uoverskueligt i begyndelsen at skulle være i stand til at kende forskel på dem alle. Derfor får du her en del af udrustningen gennemgået, så du kan lære lidt mere om de vigtigste genstande. Du vil også få tips & tricks til gode kombinations- og anvendelsesmuligheder.
  Det er ikke nogen hemmelighed, at kvaliteten af udrustningen til de værnepligtige varierer, og derfor får du her nogle gode bud på, hvilke ting du med fordel selv kan købe. Der findes et stort marked for militærgrej og -udstyr, og det er nemt at blive overvældet og fare vild i junglen. Desuden er det ikke tilladt at bruge lige, hvad du har lyst til af ekstra udrustning, som værnepligtig – dog accepterer Hæren nogle få genstande.
  Du skal som værnepligtig være opmærksom på, at det ikke er tilladt at bruge de ting, du selv køber, med mindre du har fået lov til dette af jeres delingsfører.Beklædning

seperator

 • Rasteudstyr

seperator

 • Oppakningssystem
seperator

 • Diverse

seperator

Feltration

seperator

 • Soldater i tøjet


vaernepligtig reklame vaernepligtig reklame