wordpress visitor

Test – Er du klar til hæren?

Velkommen til testen `Er du klar til Hæren´. Testen består af 18 spørgsmål og tager kun få minutter. Efter testen vil du få dit resultat at vide samt få en kort udtalelse på baggrund af dit resultat. Du vil endvidere få henvisninger til relevant materiale omkring de ting, du ikke vidste.

Resultatet af testen er kun vejledende, og et dårligt resultat er ikke ensbetydende med, at du ikke vil kunne gennemføre din værnepligt, selv om din udtalelse efter testen måtte være meget negativ.

Hvorvidt du er i stand til at gennemføre din værnepligt kan naturligvis ikke alene afgøres på baggrund af denne test, som er vejledende. Formålet med testen er blot at give dig en indikation af, hvor velforberedt du er til din værnepligt, i forhold til hvad du potentielt kunne være ved brug af materialet på værnepligtig.dk.

For at kunne få det mest retvisende resultat ud af testen, skal du på forhånd vide, hvor langt du er i stand til at løbe på 12 minutter, altså i en Coopertest. Testen kan dog sagtens gennemføres, uden at du kender svaret på dette spørgsmål


vaernepligtig reklame vaernepligtig reklame