wordpress visitor

Om os


Værnepligtig.dk er Danmarks første og største webportal for værnepligtige soldater i Hæren. Formålet med siden er at hjælpe nuværende og kommende værnepligtige til at få et bedre udgangspunkt for en god tid, som soldat i Hæren. Yderligere kan siden bruges som et opslagsværk, eller en kilde til at få svar på diverse spørgsmål under, eller efter værnepligten.

Værnepligtig.dk drives af tidligere/nuværende ansatte i Forsvaret, og sidens indhold er baseret på personlige erfaringer fra mange års tjeneste i Hæren.

Værnepligtig.dk er en del af medievirksomheden MilMedia, og er en uofficiel og uafhængig webportal for nuværende, kommende og tidligere værnepligtige. Forsvaret har intet med indholdet på siden at gøre, og alle informationer og oplysninger der findes på værnepligtig.dk, er således alene et udtryk for folkene bag værnepligtig.dk´s personlige holdninger og erfaringer. Der tages forbehold for fejl samt forkerte/forældede oplysninger. Hærens Operative Kommando, Forsvarets Rekruttering og Forsvarskommandoen er orienterede om sidens eksistens og indhold. Indholdsansvarlig på siden er alene MilMedia I/S.

Har du et spørgsmål? Så vil vi finde et svar!
Spørgsmål og svar


vaernepligtig reklame vaernepligtig reklame