wordpress visitor

Artikler

 

Adventuredk – “En udfordring af de helt store”

 

I dag var dagen, hvor vi skulle nå Everest Base Camp, der ligger i 5.365 meters højde og er der, hvor grupper, som skal til toppen af Mount Everest, bruger to måneder på at akklimatisere. Læs resten af artiklen …  tryk her….

 

Everest base camp

 

 

Hjemmeside: www.adventuredk.dk

Facebook: https://www.facebook.com/Adventuredk.dk

Instagram: https://instagram.com/adventuredk

 

 

 

Ollerup.dk – Upgrade

 

Frømand? Jægersoldat? Politibetjent?

-Tør du forfølge din drøm? En Højskole på Sydfyn kan hjælpe dig!

 

Af Jens Dall og Morten Andersson

Oktober2014

 

Lad os bare være ærlige! Da vores kursusforløb, UpGrade, startede i august 2013 på Gymnastikhøjskolen I Ollerup, fik vi lige pludselig elever med noget større overarme end normalt. Det var nu bestemt ikke noget krav for at kunne deltage i kurset – men sådan så de ud nogen af dem. Gruppen var en blandet flok med forskellige forudsætninger, blandede køn……..  Vil du læse resten så tryk her….

 

Vil du direkte til deres site så tryk her…

 

 

 

Action præget specialuge for militær- og politiforberedende kursister på UpGrade-linjen ved Gymnastikhøjskolen i Ollerup

 

Specialugen er tænkt som en mulighed for, at den enkelte kursist kan rykke grænser og nedbryde barrierer – både fysisk og mentalt – i endnu højere grad, end der gøres til daglig. Dette gøres bl.a. ved at presse kursisterne på søvn, sult og kulde.

 

 Af Sammy Persson
December 2014

 

Mens de andre elever på Gymnastikhøjskolen i Ollerup har siddet inde i varmen, har UpGradelinjens kursister testet sig selv og hinanden i en uge skræddersyet til at presse, lære og udvikle igennem mentale og fysiske udfordringer.

 

Læs resten af artiklen tryk her….

 

Vil du direkte til deres site så tryk her…


vaernepligtig reklame vaernepligtig reklame